Skip to main content

Renata

"Met behulp van oefeningen en vragen wist Angelique de juiste snaar te raken"

- Renata

"Tegen het einde van mijn ongeplande zwangerschap voelde ik me alleen en onbegrepen door mijn echtgenoot en omgeving. Ik heb een tijd geprobeerd om mijn zwangerschap te accepteren maar dit lukte niet en ermee omgaan werd steeds moeilijker. Ik was met name bang voor hoe mijn reactie op het kindje zou zijn als ze er eenmaal was. Mijn verloskundige heeft gezorgd dat ik in contact met Angelique kwam. Binnen een paar dagen na de geboorte van onze dochter is Angelique bij mij thuis langs geweest. Dat onze afspraak bij mij thuis plaats kon vinden was ontzettend fijn.

Angelique stelde me op mijn gemak en gaf me het gevoel dat mijn gevoelens er mochten zijn. In onze vervolgafspraak zijn we gaan kijken waar de gevoelens vandaan kwamen en hoe ik daarmee het beste kan handelen. Met behulp van oefeningen en vragen wist Angelique de juiste snaar te raken en daarmee gaf ze mij overwegingen om anders over de situatie na te denken en mijn nieuwe gezin helemaal te accepteren"

Angelique neemt alle tijd voor je, luistert heel goed zonder je daarna naar de mond te praten. Ik kan gesprekken met haar iedereen aanraden!